Изпълнителният директор на Tesla и SpaceX Илон Мъск и канадската певица Граймс няма

...
Изпълнителният директор на Tesla и SpaceX Илон Мъск и канадската певица Граймс няма
Коментари Харесай

Семейният албум на Илон Мъск, Граймс и малкия X Æ A-XII

Изпълнителният шеф на Tesla и SpaceX Илон Мъск и канадската певица Граймс няма по какъв начин да не се съгласят с прословутото заглавие на Фредерик Бегбеде " Любовта трае три години ", тъй като тъкмо толкоз продължи техният любопитен и леко ексцентричен романс. В момента формалният им статус е " полуразделени ", както разгласи самият Мъск пред медиите.

" Ние сме полуразделени, само че към момента се обичаме, виждаме се постоянно и сме в положителни връзки ", обяви милиардерът и добави:  " Работата ми в Tesla и SpaceX изисква от мен да бъда най-вече в Тексас или да пътувам в чужбина, до момента в който нейната работи е най-вече в Лос Анджелис. Сега тя и бебето са при мен. "

Той изрази желание   двамата да продължат взаимните грижи за сина им с ексцентричното име X Æ A-XII. 

Името се трансформира в сензация и даже претърпя смяна, защото в първичния си тип трябваше да бъде X Æ A-12, само че законът не разреши да съдържа числа. В момента най-малкият правоприемник на империята на Илон Мъск, именуван най-често с краткото X, е на 1 година.

Двамата започнаха връзката си през 2018 година, след обмяна на смешки в Туитър, а за първи път обществено се появиха дружно на традиционния годишен бал в музея " Метрополитън " в Ню Йорк, по-известен като Met Gala.

Тази година певицата, чието творчество бе разказано от Wall Street Journal като " този вид музика, която си представяте, че група вампири биха слушали " се появи сама на Met Gala, а Мъск се причисли по-късно, което единствено по себе си беше знак за основна смяна в връзките им. 

Пролича си и от лесбийския коментар на Граймс.

Потърсена за коментар от Page Six тя заяви, че ще колонизира Европа (една от луните на Юпитер) настрана от Мъск, който също има интерес, с цел да сътвори там " галактическа лесбийска комуна ".

Как ще продължат връзките сред двамата и дали медиите ще имат материали за скандал - следва да разберем. Факт е, че Илон Мъск подари доста средства за щедрост откогато срещна певицата и доста хора смятаха, че тя е моторът зад тези филантропски действия. 

И до момента в който въпросът за бъдещето е незнаен, то най-малко спомените от предишното се пазят от архивите на обществените мрежи, а Мъск и Граймс, макар че ревностно пазиха персоналния си живот, не пропуснаха да споделят щастието си със своите почитатели. В резултат имаме цялостен фотоалбум на едно щастливо семейство, което се радва на дребния си наследник и се хвали с интереса му към ракетите и технологиите. 

Разгледайте съхранените в Инстаграм и Туитър фрагменти, тъй като краят на една обич заслужава респект към красивите моменти от нея, а не интерес към скандалите. 

 
Жената на Мъск желае имплант в мозъка
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР